Apparaten en accessoires
Vislasagne met asperges en prei
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 30min
8 porties
Ingrediënten
De vulling
-
sjalot70 g
-
selderstengel in stukken1
-
olijfolie20 g
-
water300 g
-
witte wijn70 g
-
zout volgens smaak2 tl
-
gemalen peper volgens smaak2 snuifjes
-
asperges vers of diepgevroren400 g
-
vis (volgens beschikbaarheid), zonder graten, zonder vel en in stukken800 g
-
verse tijm2 takjes
-
preien enkel het wit, in stukken (ong. 5 cm)2
De saus
-
boter in stukken, en meer om in te vetten60 g
-
bloem60 g
-
melk600 g
-
tomatenpuree50 g
De afwerking
-
gedroogde lasagnevellen voorgekookt9 - 12
-
Gruyère kaas geraspt100 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
30.3 g
Calorieën
1736 kJ /
413 kcal
Vetten
18.8 g
Koolhydraten
29.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Asperge
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Tonijnkroketten
1u. 30min
Honing-mosterd gebakken kip en knoflook-bloemkoolpuree
50min
Zalm in amandelkorst met asperges en tagliatelle
35min
Zalm- en koolslavulling voor broodjes
15min
Kalkoenrollade met erwtenpuree en munt
35min
Spinazie- en tomatenquiche
1u. 45min
Viscurry
35min
Vislasagne met courgette
1u.
Balsamicozalm met courgettenoedels
25min
Orzo pasta met zalm en spinazie
40min
Ratatouille en zeebaars met aardappelen en eieren
50min
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40min